Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Kongeslottet

Kongeslottet

Kongeslottet i Stockholm er Kong Carl Gustavs officielle residens, ligesom det er stedet for de fleste af monarkiets officielle anliggender. Slottet er til dagligt Kongen og Dronningens arbejdsplads.    

Kongeslottet i Stockholm består af smukt interiør, storslået eksteriør og en enestående atmosfære. Slottet er bygget i barokstil af arkitekten Nicodemus Tessin den yngre.

Læs mere

SkyView

SkyView

SkyView er en af de mest spektakulære attraktioner i Sverige og en oplevelse ud over det sædvanlige. En gondola af glas tager jer op på toppen af Globen på ydersiden vel at mærke! Den største sfæriske bygning i verden. Vi lover jer en fantastisk udsigt over Stockholm.

Den Gamle Bydel

Den Gamle Bydel

Den gamle bydel kaldet Gamla Stan er den største bedst bevarede middelalderlige bymidte i Europa og en af de foretrukne attraktioner i Stockholm. Der var her Stockholm blev grundlagt i 1252.

Kaknästårnet

Kaknästårnet

Kaknästårnet er Stockholm TV-tårn.  Tårnet er 155 meter højt og det sikrer den bedste udsigt over Stockholm om det er dag eller nat, sommer eller vinter, solskin eller regn. Et fantastisk sted at nyde en middag på toppen af Stockholm.