Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Et kulinarisk mekka

Et kulinarisk mekka

København er et kulinarisk mekka, og de sidste 10 år har København sat et tydeligt aftryk på det kulinariske verdenskort. Restaurant NOMA, indehaver af Michelin-stjerner, har løftet det nordiske køkken til et helt nyt niveau.

Med 15 Michelin-stjerner er København Skandinaviens gourmetby nummer 1.

Men København er meget mere end Michelin-stjerner - byen har et bredt udvalg af restauranter, der tilbyder udsøgt mad og vin i forskellige priskatergorier - fra dyrt til billigt.

Børnenes valg

Børnenes valg

København tilbyder et væld af muligheder, hvis du ønsker at gå ud at spise med dine børn.

Mange restauranter tilbyder særlige børnemenuer og har højstole til de mindste.

Restaurant BioMio i det hippe Kødbyen tæt ved First Hotel Mayfair serverer lækker økologisk mad velegnet til børn i en afslappet atmosfære.

Vi anbefaler desuden:

På budget

På budget

I forbindelse med den verdensomspændende finanskrise har mange oplevet at have færre penge til rådighed. I takt med krisen har en masse restauranter måtte lukke. Andre restauranter har taget deres koncepter op til revurdering, og resultatet har været 'Gør det enkelt'. Væk er de store menukort med en masse retter at vælge i mellem.

I stedet finder du mange lækre og hyggelige restauranter i København, hvor du kan spise en lækker tre-retters menu for ca. kr. 200,- pr. person.

First Hotel Kong Frederik ligger The Italian. Her er konceptet enkelt; Vi serverer den perfekte pizza eller lækker pasta. Du kan også vælge en tre-retters menu, hvis du mere er i humør til det.

Vi anbefaler desuden: