Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

KØBENHAVN

København

Hvorfor ikke unde dig selv en tur til vidunderlige København med sine spændende bydele, levende gadeliv og impulser fra den store verden? Bo på nyrenoverede og lækre First Hotel Mayfair i hjertet af storbyen, spring på cyklen og oplev en storby i menneskehøjde med kultur, underholdning og appetit på livet. Og apropos appetit: København er verdensberømt for sine smørrebrød og gastronomi i verdensklasse. Oplev dette og meget andet med First Hotels, der har 3 dejlige hoteller i København.

 

Se alle vores hoteller i København og læs mere om København

STOCKHOLM

Stockholm

Stockholm ligger betagende smukt på 14 klippeøer. Gamla stan med dens middelaldergader samt skærgårdens nye design-boligkvarterer gør Stockholm til en spændende og anderledes storby. Alt findes indenfor gå- eller sejlafstand. Her kan du nyde de lyse svenske sommeraftener og ægte vinterromantik.

 

Oplev First Hotels & Stockholm

OSLO

Oslo

Oplev Norges hovedstad fra et af vores hoteller midt i centrum af byen. Se Operaen, tag til en koncert, spis på Grünerløkka eller tag en båd ud til en af badestrandene i en af verdens mest grønne og miljøvenlige byer i følge Reader's Digest.

 

Oplev First Hotels & Oslo

GØTEBORG

Gøteborg

Gøteborg er Sveriges andenstørste by og er under hastig forvandling fra havne- og industriby til moderne storby med kultur- og sportsliv. Byen har opnået international berømmelse for sin innovative gastronomi – ikke mindst med alt godt fra havet. Med dens overkommelige størrelse, venlige atmosfære og mange attraktioner er Gøteborg den perfekte destination for familieferie.

 

Oplev First Hotels & Gøteborg

MADRID

Madrid

Bo på et af de 20 First Hotels i Madrid og opdag en af Europas største hovedstæder. Den spanske hovedstad er en kulturby med historie – og den tredjestørste by i EU efter London og Berlin.

 

Oplev First Hotels & Madrid

BARCELONA

Barcelona

Bo på et af First Hotel Petit Palace-hotellerne i hjertet af Barcelona og oplev en af Europas mest spændende destinationer. Barcelona er Spaniens næststørste by og en vigtig turistdestination med museer, gode restauranter og et pulserende natteliv. Barcelona har også pragtfulde strande og natur.

 

Oplev First Hotels & Barcelona

BERGEN

Bergen

Bo på First Hotels i Bergen og gå på opdagelse i den pulserende by med både historiske oplevelser, musik og inspirerende gastronomi. Vi kan varm anbefale at spørge vores personale på First Hotel Marin om insidertips og yderligere information om byens events, attraktioner og oplevelser.

 

Oplev First Hotels & Bergen

MALMØ

Malmø

Oplev Malmö. Her findes der et væld af caféer, restauranter, kulturoplevelser, shopping, små og store butiker og masser af spændende ting at tage sig til. Besøg Moderna Museet, nyd den ærværdige sauna i Ribersborgs Kallbadhus krydret med salte dukkerter i havet eller tilbring en heldag i Folkets Park. First Hotels tilbyder to centrale hoteller i Malmø; First Hotel Jörgen Kock, der ligger et par hundrede meter fra Malmö Centralstation, og First Hotel Mortensen, der ligger i nærheden af Lilla Torg.

 

Oplev Malmø og bo på First Hotels